News: Paylike joins forces with Lunar

3-D Secure

A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Visa Secure”, a Mastercard-nál pedig a “Mastercard ID Check” néven működik.

A legtöbb online vásárló ismeri a 3-D Secure biztonsági protokollt és a legtöbb kereskedő számára megéri az extra biztonsági lépés a 3-D Secure által nyújtott csalás elleni biztonságért és felelősség áthárításáért cserébe.

Példa a 3-D Secure használatáról

A fenti videón látható egy dán felhasználó tranzakciójának hitelesítése “Visa Secure”-val egy dán eCommerce weboldalon. Vegye figyelembe, hogy a kibocsátó bank dönt a 3-D Secure kivitelezésének módjáról, a Paylike kizárólag az adott bank implemetációját mutatja. Ebben az esetben a bank egy szöveges üzeneten keresztül küld biztonsági kódot a kétlépcsős azonosítás érdekében.

GYIK

Mennyi a 3-D Secure tranzakciós díja?

Nincs plusz költség a 3-D Secure-el végzett átutalásokon. Új Paylike számla létrehozásával automatikusan elérhetőve válik a 3-D Secure szolgáltatás. Ha valamilyen okból kiszeretné kapcsolni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Hogyan használom a 3-D Secure szolgáltatást a Paylike-al?

Ha fizetéskor a mi felugró ablakunkat használja, a 3-D Secure automatikusan az ablak része.

Ha egyéni felületet használ a 3-D Secure-t Önnek kell hozzáadnia a fizetési ablakához. Többet megtudhat dokumentációinkról az alábbi linken. (https://github.com/paylike/sdk/blob/master/3dsecure/index.md)

Hogyan működik a felelősségáthárítás 3-D Secure használatakor?

A legtöbb kereskedőnél a kártya kibocsátó tehető felelőssé csalás esetén ha a tranzakció 3-D Secure-al lett hitelesítve.

Vannak kivételek a szabály alól, az úgynevezett “3-D Secure kísérletek”, a határokon átnyúló ügyletek, bitcoin, előre fizetett kártyák és így tovább. Ha szeretné megtudni Önre és vállalkozására milyen szabályok vonatkoznak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.