Kereskedői számla

Mindössze egy Paylike fiók szükséges Visa-n és Mastercard-on keresztüli fizetések fogadásához. Nincs szüksége “PSP”-re vagy “elfogadóra”. A Paylike-al rendelkezésére áll a technikai partnerkapcsolat (PSP) és létrehozzuk a banki egyezményt, az úgynevezett kereskedői számlát az Ön részére. A banki egyezményt partnerünk, a Clearhaus A/S biztosítja.

Itt létrehozhat egy fiókot vagy bejelentkezhet.

Ha Ön technikai beállítottságú és az API közvetlen használatát részesíti előnyben, létrehozhatja számláját, fogadhatja fizetéseit és mindent beállíthat API dokumentációnkat követve. Ha az általunk javasolt legegyszerűbb megoldást keresi, Youtube-on megtekintheti az élő számla létrehozásának menetét.

Jóváhagyás

Amint létrehozott egy élő számlát, készen áll fizetések fogadására vásárlóitól. Mielőtt átutalhatná bevételeit Paylike számlájáról saját bankszámlájára, jóvá kell hagynunk vállalkozását. A számlajóváhagyás folyamatáról itt olvashat. (Ne aggódjon, rendkívül egyszerű).

Támogatott országok

Paylike számla nyitásához bejegyzett vállalat vagy állampolgárság szükséges a következő országok egyikéből.

Magányszemély, vállalkozási engedély nélkül

Akkor is kvalifikálhat Paylike számla nyitására ha Ön egy magánszemély bejegyzett vállalkozói engedély nélkül. A követelményekről itt olvashat.

Weboldal és alkalmazás követelmények

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk vállalkozása törvényességéről, weboldalának/ applikációjának meg kell felelnie néhány egyszerű követelménynek.

A weboldallal és alkalmazással kapcsolatos követelményeinket itt láthatja.

Paylike fiók létrehozásával elfogadja felhasználási feltételeinket.

Tartalék

Bankkártyán keresztül érkező fizetések fogadásakor a Paylike biztosít Önnek egy hitelkeretet számlájához tartozó átutalások elszámolásánál. Itt elolvashatja hogyan és miért alkalmazunk tartalékot számlájához.

Deviza

Kifizetéseit a számlához rendelkezésére álló 12 pénznem egyikén fogadhatja. Vásárlói bármilyen pénznemben fizethetnek Önnek.

Leíró

A leíró a vásárló bankszámlakivonatán megjelenő szöveg, amit beállíthat számlájához.

Itt olvashatja mit érdemes a leíróba tenni.

Elszámolás (kifizetések)

Számlája jóváhagyását követően megkezdheti egyenlege átutalását Paylike számlájáról az Ön által kiválasztott bankszámlára. Az elszámolások menetéről és időtartamáról itt olvashat.