Kereskedői számla

Mindössze egy Paylike számla szükséges Visa és Mastercard által kiállított bankkártyák fogadásához. Nincs szüksége további fizetési megoldásra vagy külön elfogadó bankra. A Paylike szolgáltatása magába foglalja az online fizetésekhez szükséges technikai valamint banki hátteret.

Itt regisztrálhat vagy jelentkezhet be számlájára.

Ha az általunk javasolt legegyszerűbb megoldást keresi, ezen a linken megtekintheti az élő számla létrehozásának menetét. Ha Ön technikai beállítottságú és API közvetlen használatát részesíti előnyben, itt láthatja API dokumentációnkat.

Jóváhagyás

Azonnal lehetősége van tranzakciókat fogadni a számla létrehozását követően. A számlajóváhagyást követően egyenlegét automatikusan utaljuk át az Ön által megadott bankszámlára. A számlajóváhagyás menetéről itt olvashat.

Támogatott országok

Paylike számla nyitásához bejegyzett vállalkozás vagy állampolgárság szükséges a következő országok egyikéből.

Magányszemély, vállalkozási engedély nélkül

Akkor is jogosult lehet Paylike számla nyitására ha Ön egy magánszemély bejegyzett vállalkozói engedély nélkül. Az erre vonatkozó követelményekről itt olvashat.

Weboldal és alkalmazás követelmények

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk vállalkozása törvényességéről, weboldalának/ applikációjának meg kell felelnie néhány egyszerű követelménynek.

A weboldallal és alkalmazással kapcsolatos követelményeinket itt láthatja.

Paylike számla létrehozásával elfogadja felhasználási feltételeinket.

Számlatartalék

A bankkártyás tranzakciók kifizetésekor hitelkeretet biztosítunk Önnek az elszámoláshoz. Itt elolvashatja hogyan és miért alkalmazunk tartalékot számlájához.

Pénznem

Az egyenlege átutalása a rendelkezésére álló 13 pénznem bármelyikén lehetséges míg az Ön vásárlói szinte minden elérhető pénznemben fizethetnek Önnek.

Leíró

A leíró a vásárló bankszámlakivonatán megjelenő szöveg.

Erről itt találhat további leírást.

Elszámolás (kifizetés)

A számlája jóváhagyását követően egyenlegét automatikusan az Ön által megadott bankszámlára utaljuk át. Az elszámolások menetéről és időtartamáról itt találhat további leírást.

Kezelőfelület

A Paylike kezelőfelületen keresztül lehetősége van kezelni számláját, fizetési linket létrehozni, tranzakciókat menedzselni és további funkciókat használni.

A kezelőfelületre vonatkozó útmutatónkat itt láthatja.

Számlakivonat

A könyveléshez szükséges számlakivonatot közvetlenül a kezelőfelületen keresztül érheti el.

A számlakivonat használatára vonatkozó útmutatót itt láthatja.