Fizetési link

A fizetési link a Visa, Mastercard és Maestro kártyák elfogadásának legegyszerűbb módja. A funkció közvetlenül a Paylike kezelőfelületéről érhető el.

Kevesebb, mint egy perc szükséges egy link létrehozásához, amivel azonnal fogadható bankkártyás tranzakció. Küldje el az ügyfeleinek például emailen keresztül és használja a megoldást bármilyen integráció nélkül!

Fizetési link ablak

Bármilyen pénznemet kiválaszthat, adja meg saját referenciáját és a fizetési oldalon megjelenő leírást, valamint a sikeres tranzakciót követő átírányítási linket. Az összeg sikeres tranzakciót követően közvetlenül Paylike számlájára érkezik.

Hogyan hozzon létre egyéni fizetési linket

1. Lépés - Hozzon létre új fizetési linket

A Paylike kezelőfelületén válassza a fizetési link ikont a fizetési űrlap megnyitásához.

Új fizetési link létrehozása

2. Lépés - Töltse ki a fizetési űrlapot

Az elérhető 153 deviza bármelyikét megadhatja, amiben fogadni kívánja a tranzakciót. Adja meg az adott átutalás referenciáját és a fizetési oldalon megjelenő leírást. Végül illessze be a linket, amire át kívánja irányítani ügyfeleit tranzakciót követően.

Fizetési űrlap kitöltése

3. Lépés - Másolja ki a fizetési linket és küldje el ügyfeleinek

A fizetési linkkel azonnal fogadhat átutalásokat. Másolja ki az automatikusan létrehozott linket a fizetési űrlap aljáról és küldje el ügyfeleinek. A linken keresztül érkező tranzakciók közvetlenül Paylike számlájára érkeznek.

Fizetési link másolása és bemutatása

Regisztráljon ingyen és próbálja ki a funckiót még ma!