Pénznemek közötti átváltás

A Paylike-al ügyfelei szinte bármilyen Visa és Mastercard által támogatott pénznemben fizethetnek. Az átutalásokat automatikusan átváltjuk az Ön által kiválasztott pénznemre.

A valutaváltás egy komplex üzleti folyamat, amit a legtöbb bank ingyenes szolgáltatásként próbál bemutatni miközben olyan árfolyamokat nyújtanak Önnek, amivel 5-10%-os profitra tehetnek szert az Ön kárára.

Amikor megnézi az aktuális napi valutaárfolyamokat láthatja az úgynevezett “piaci középárfolyamot” amely a vételi és eladási árfolyam napi átlaga. Ez természetesen változik napközben és a pénznem átváltás időpontjában nem vagyunk tisztában a jövőbeli árfolyammal.

Ezért az Ön számára leegyszerűsítettük a dolgokat azáltal, hogy a piaci középárfolyamnál 2%-al magasabb árfolyamot kínálunk az átutalásaihoz. Így biztosítani tudunk egy valós valutaárfolyamot és azonnali információt az átutalás költségeiről.

Újra és újra bebizonyosodott, hogy a konverzációs arányt növeli ha az ügyfelei helyi pénznemben vásárolhatnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindig ez a legjobb megoldás. Lehetősége van rá, hogy az Ön által választott pénznemben nyújtsa szolgáltatásait, ezzel elkerülve a valutaváltást. De ne feledje, hogy:

  1. A konverziós aránya csökkenhet
  2. Az ügyfél (nagy valószínűséggel) magasabb árat fog fizetni a saját bankjánál lévő árfolyammal mintha a pénznem átváltást Ön végezné a Paylike-al.