News: Paylike joins forces with Lunar

A Paylike, mint nagyvállalati megoldás

Amennyiben nagyvállalatként keres fizetési szolgáltatót, lehetősége van jelentkezni megoldásunkra, Nagyvállalati Paylike számla nyitásához, ami az alábbi előnyökkel jár:

Forgalom alapú díjazás

Forgalom alapú díjazást is alkalmazunk, ahol általánosan nézve, minél nagyobb a kártyás forgalom, annál alacsonyabb a díjazás.

A százalék és fix díjból álló egyedi tranzakciós díjazásunkat a vállalkozására vonatkozó igények szerint alakítjuk ki, figyelembe véve a kártyás forgalom méretét, kártyatípusok arányát, az országokat ahol eladásaikat végzik és más befolyásoló tényezőket, amelyekről a jelentkezéskor gyűjtünk további információt.

Általába véve nem javasoljuk az úgy nevezett “Interchange++” alapú díjazást, azonban erre is tudunk megoldást biztosítani, amennyiben vállalkozása számára ezt a díjstruktúrát tartja a legmegfelelőbbnek.

Gyorsabb elszámolás

Az elszámolás alapesetben heti szinten, szerdánként történik. Nagyvállalati számlával azonban lehetősége lehet napi szintű elszámolásra is.

Amennyiben vállalkozásához faktoring (követelésvásárlás) szolgáltatót is használ, lehetősége van a faktoring szolgáltatóján keresztüli elszámolásra is.

Prémium ügyfélszolgálat

Nagyvállalati számlával lehetősége van prémium ügyfélszolgálati elérhetőségeink igénybe vételére, amihez egy vagy több külön kapcsolattartó személy fog segíteni számlája kezelésében. A kapcsolattartó személy többek között további segítséget nyújthat a számlájával kapcsolatos csalásmegelőzésre, tranzkakciók ellenőrzésére és kockázatkezelésre.

Továbbá lehetősége van jelentkezni korlátlan vagy pedig hívás alapú költséggel járó mindennap 24 órában elérhető teknikai ügyfélszolgálatunk igénybevételére.

Egyéni integrációk

A csapatunk bármilyen teknikai migráció vagy egyéni integráció elvégzésében segítséget nyújthat a weboldalát/applikációját, könyvelési rendszerét vagy ERP-rendszerét illetően.

Jelentkezés

A Nagyvállalati számla nyitása iránti érdeklődéshez illetve a jeletnkezéshez az itt látható elérhetőségünkön keresztül van lehetősége. Vállalkozásáról az alábbi információra lesz szükségünk a minél gyorsabb válaszadás érdekében:

  • Weboldal/applikáció
  • Vállalkozási információ
    • Vállalkozási név
    • Azonosító szám
  • Havi pénzforgalom mértéke