Díjak

Átlátható költségek, regisztrációs és havidíj nélkül. Leegyszerűsítettük díjazásunkat, hogy minél érthetőbb legyen az Ön és vállalkozása számára.

  • Ingyenes regisztráció
  • Havidíj nélküli használat
  • Ingyenes visszatérítés
  • Ingyenes ügyfélszolgálat
  • Azonnali valutaváltás
  • Ingyenes elszámolás bármely EU-s bankszámlára

Paylike számlával lehetősége van az összes Visa, Mastercard és Maestro kártyátípus elfogádására (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya, stb.). A Mastercard ID Check és Visa Secure szolgáltatások beépített, ingyenes funkcióként érhetőek el.

+ 75 Ft

1.1 %

+ 1.4 % Európán kívüli kártyákon.

Vállalat, magas kockázatú szegmens vagy komplex vállalkozás? Kattintson ide

Jogviták

A legtöbb kereskedő soha nem kerül jogvitába vásárlóival, ha Önnel mégis előfordulna, csak egy 10 000 forintos plusz díjat számolunk fel.

Valutaváltás

A legtöbb ügyfél a hazai pénznemében való vásárlást részesíti előnyben. Ha a választott kifizetési valuta eltér az Ön által felszámolásra kerülő pénznemtől, átváltjuk Önnek az összeget a piaci középárfolyamtól 2%-al magasabb árfolyamon számítva.

A valutaváltásról itt találhat további leírást.

Nagyvállalat vagy magas kockázatú szegmens?

Egyedi díjazást biztosítunk vállalatok és magas kockázatú szegmenssel foglalkozó kereskedők számára. Arra törekszünk, hogy megértsük vállalkozását annak érdekében, hogy a legjobb árakkal és feltételekkel tudjunk szolgálni.

Lépjen velünk kapcsolatba egyedi ajánlatért

Platform vagy piactér (marketplace)?

A Paylike Platforms megoldásunk segítségével a platformját használó kereskedők számára is biztosíthat fizetési megoldást a saját szolgáltatásán belül. Az így végzett tranzakciókból Ön is szerezhet jutalékot.

A Paylike Platforms megoldásról itt olvashat.