Díjak

Átlátható költségek, regisztrációs és havidíj nélkül. Leegyszerűsítettük díjazásunkat, hogy minél érthetőbb legyen az Ön és vállalkozása számára.

  • Ingyenes regisztráció
  • Havidíj nélküli használat
  • Ingyenes visszatérítés (csak a 75 forint terhelési díjat veszíti el)
  • Ingyenes ügyfélszolgálat
  • Azonnali valutaváltás (az Ön kifizetési pénznemére)
  • Ingyenes elszámolás bármely EU-s bankszámlára

Paylike fiókkal lehetősége van az összes Visa, Mastercard és Maestro kártyátípus elfogádására (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya, stb.). A Mastercard SecureCode és Verified by Visa szolgáltatások beépített, ingyenes funkcióként érhetőek el.

+ 75 Ft

1,1 %

+ 1,4 %-A NEM EURÓPAI KÁRTYÁKON.

Vállalat, magas kockázatú szegmens vagy komplex vállalkozás? Kattintson ide

Jogviták

A legtöbb kereskedő soha nem kerül jogvitába vásárlóival, ha Önnel mégis előfordulna, csak egy 10 000 forintos plusz díjat számolunk fel.

Pénznemek közötti átváltás

A legtöbb ügyfél a hazai pénznemében való vásárlást részesíti előnyben. Ha a választott kifizetési valuta eltér az Ön által felszámolásra kerülő pénznemtől, átváltjuk Önnek az összeget a piaci középárfolyamtól 2%-al magasabb árfolyamon számítva.

További információk a valutaváltásról

Vállalat vagy magas kockázatú szegmens

Egyedi díjazást biztosítunk vállalatok és magas kockázatú szegmenssel foglalkozó kereskedők számára. Arra törekszünk, hogy megértsük vállalkozását annak érdekében, hogy a legjobb árakkal és feltételekkel tudjunk szolgálni.

Lépjen velünk kapcsolatba egyedi árajánlatért

Platform or marketplace?

If you run a platform or marketplace, you can utilize Paylike Platforms to help your sellers and customers get paid while earning a commission.

Read more about Paylike Platforms here.